Floris-Jan van Beek

 

Floris-Jan heeft een zeer breed interessegebied van geschiedenis tot astrofysica. Met een oog voor detail en passie voor data analyse maakt hij zich snel complexe vraagstukken eigen.


Hij heeft zijn BSc Bedrijfseconomie en MSc Finance afgerond in Tilburg. Na een extra halfjaar ‘down under’ gestudeerd te hebben aan de University of New South Wales is hij naast zijn master begonnen bij Atlantic Capital. Deze eerste kennismaking met private equity heeft hem geïnspireerd om met zijn afstudeeronderzoek een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk debat omtrent het zogenaamde kortetermijndenken in private equity. Door middel van een eigen matching model en verschillende econometrische analyses heeft hij kapitaalinvesteringen en de kans op faillissement in portfoliobedrijven vergeleken met andere soortgelijke bedrijven.


Floris-Jan is actief geweest bij zowel een studie- als studentenvereniging in een breed scala aan commissies en besturen. Daarnaast is hij een fervent tennisser, squasher en zwemmer. In zijn vrije tijd leest hij graag en is een frequent bezoeker van concerten

 

 


‹ Terug