Pieter Warnars

 

Pieter (1985) is opgeggroeid in Zuid-Afrika en is sinds 2008 weer terug in Europa. Hij heeft een pragmatische aanpak waarbij hij graag met anderen samenwerkt om tot structurele en creatieve oplossingen te komen.

Voor SINCERIUS werkte hij in het fusie en overname transactie team voor een beursgenoteerde onderneming in London en leidde transacties in de VS, Afrika, Azië en Europa. Ook heeft hij ervaring met consulting aan MKB klanten in de Benelux en een gedegen achtergrond in business controlling bij een corporate.

Pieter vindt dat een goede financiële analyse de ruggengraag is van elk businessplan, zijnde een startpunt om met elkaar verder te praten over en kansen en uitdagingen. In 2015 heeft hij zijn executive MBA aan de Rotterdam School of Management met succes afgerond en heeft daarbij een plek op de prestigieuze dean's list en mocht de leadership award voor zijn jaar op zijn naam schrijven. 

In zijn vrije tijd vindt Pieter het leuk om zichzelf ook fysiek uit te dagen. Hij heeft tot heden de Kilimanjaro beklommen en is van Kaapstad naar Cairo gereden. Hij is van plan om in 2018 zijn eerste 70.3 Ironman te voltooien en woont inmiddels weer met veel plezier in Amsterdam. 

 

 


‹ Terug