Director M&A Transaction Services met equity partner ambitie

 

Tien jaar actief als enige onafhankelijke due diligence boutique in Nederland en inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. En dat er vertrouwen is in SINCERIUS blijkt wel uit de grote groei van ons klantenbestand en onze jaarlijkse nominatie voor de M&A awards. In 2018 was de prijs voor ‘Best Transaction Services Advisor’ voor ons! 


De laatste tijd hebben we flinke stappen gezet. We hebben ons team fors uitgebreid met consultants en managers, introduceren nieuwe producten bij onze klanten, implementeren de nieuwste BI technologieën en werken aan meer dan 100 deals per jaar. Kleine en grote deals, met een focus op een ondernemingswaarde tussen de €5 en €50 miljoen. Voor zowel nationaal als internationaal opererende partijen. Ook hebben we onze samenwerking met Eight International -een gerenommeerd wereldwijd netwerk op het gebied van financieel transactie georiënteerd advies- verder geïntensiveerd. Hierdoor zij we steeds vaker ook bij beursgenoteerde deals betrokken. De komende tijd bouwen we gestaag verder en breiden we ons team graag uit met een Director. 
 

De ‘SINCERIUS way of working’

Onze ‘way of working’ houdt in dat we in compacte teams werken met hoge partner betrokkenheid en daardoor sterk betrokken zijn bij onze klanten. De toegevoegde waarde voor de klant staat centraal, niet de lengte van ons rapport. Volstaat een beperkte analyse, dan maken we een beperkte analyse. We geven pragmatisch advies waar de klant beter van wordt, niet wijzelf. Door deze aanpak vermijden we de bureaucratie, gaan processen snel en bevorderen we de autonomie in ons werk. De kwaliteit van ons werk is hoog en dat waarderen onze klanten. 
 

Onze opdrachtgevers

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Private Equity partijen.
 
Tot onze vaste opdrachtgevers behoren Mentha Capital, H2 Equity Partners, Torqx Capital Partners, NIBC Mezzanine & Equity Partners, Rabo Private Equity en ING Corporate Investments.
 

Jouw functie als Director M&A Transaction Services

Als Director M&A Transaction Services ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Bij SINCERIUS ben je als director van A tot Z betrokken bij het due diligence advies, waar dat bij andere advieskantoren vaak van A tot B is. En A begint met het opstellen van een proposal en het opbouwen van een relatie met de klant. 


Mogen we aan de slag, dan verken jij -vaak samen met de consultants- de technische en deal issues van de opdracht. Je bewaakt de voortgang van het project, neemt beslissingen over de richting, structuur of aanpassingen die gedaan moeten worden en bespreekt het eindrapport met de klant. Met jouw ervaring binnen TAS weet je hoe je een M&A proces moet aansturen en hoe je de bevindingen op een heldere en diplomatieke manier kunt presenteren. 


Tegelijkertijd laat je ook intern jouw kwaliteiten zien. Als leidinggevende door op een prettige manier meerdere teams van consultants en managers aan te sturen en hen een steile leercurve te blijven bieden. Als business partner door bijvoorbeeld mee te denken over commerciële en technologische kansen en over de groei van ons kantoor. 
 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring op het gebied van Transaction Advisory Services als externe adviseur bij een van de vier grote consultancykantoren; 
  • Je bent in staat om zelfstandig adviesrapporten te schrijven en meerdere projecten tegelijkertijd te managen; 
  • Ervaring op het gebied van Restructuring is een pré; 
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt een uitstekende kennis van het Engels.

Daarnaast weet jij onze consultants en managers zodanig aan te sturen en te coachen dat ze zich in hoog tempo blijven ontwikkelen. Ook beschik je over een netwerk binnen private equity partijen, investment managers, banken en collega kantoren. Je bent kritisch, maar oprecht en communicatief sterk en bovenal een gezellige collega die bijdraagt aan onze kantoorhumor, meedoet met de teamuitjes en in de zomer onze boot door de grachten kan dirigeren. 

 

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om partner te worden binnen SINCERIUS; 
  • Volop ontwikkel- en profileringsmogelijkheden. We zijn een jong en sterk groeiend bedrijf. Er valt nog genoeg te doen, op- en uit te bouwen. 
  • Baas zijn van je eigen agenda. Je beslist veelal zelf hoe je je werk inpast. 
  • Een ontspannen en unieke werksfeer, bijzonder voor onze branche. We organiseren regelmatig uitjes met het team, etentjes of varen bij mooi weer met onze boot door de grachten. 
  • Werken aan de Amsterdamse grachten, goed bereikbaar via het ov, met de auto of per boot.
 

Maak kennis met SINCERIUS

Kun je je vinden in onze visie op het vak en ben je enthousiast over de functie? Mail dan je sollicitatie met motivatie naar solliciteren@sincerius.nl. Je sollicitatie kun je richten aan Eveline Pernoud, HR Consultant.
 
Wil je meer weten over de functie en onze ambities? Neem dan contact op met Michiel Koopmanschap, Partner, via koopmanschap@sincerius.nl.